Tunde Kinda

Telefonszám: 0742305754

Székelyudvarhely, Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
Románia 535600 Székelyudvarhely , Villanytelep 4


Kolozsvár, BBS Life
Románia 400001 Kolozsvár , Mócok útja 102
Odorheiu Secuiesc, Magdala Terem
Románia 535600 Odorheiu Secuiesc , Kossuth utca 4 szám

 

       A 2007-es év mérföldkő az életemben, mivel abban az évben lettem Kriston Intim Torna tréner , kezdtem dolgozni a Neuromotorikus Rehabilitációs Központban fogyatékkal élő felnőttekkel  és jelent meg két csík a terhességi teszten. Azóta eme három fronton próbálom a legjobbat adni. Mindhárom terület nagy tanító. A sérültekkel való munka alatt figyeltem meg, lestem el hogy mennyire máshogy élik meg, és mennyire fontos a dolgokhoz való hozzáállás, hogy hátrányos helyzetből is lehet nagyot dobbantani,  hogy a jó hozzáállás, szemlélet, humor, kitartás más életminőséget biztosít. Ugyanezt a szemléletet erősítette meg Andrea és az ő zseniális módszere. Fontos még számomra a Természet és a természetes,  és óriási örömmel tölt el hogy mindkét terület amivel foglalkozom(úgy a fizioterápia, mint az intim torna) természetes gyógymód, mely önerőből, szelíd,  non-invazív módon kínál gyógyulást a nyitott fülű és lelkű hallgatóknak.

  

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2024.02.22 17:00 - 20:00
2024.02.29 17:00 - 20:00
2024.03.07 17:00 - 20:00
2024.03.14 17:00 - 20:00
Székelyudvarhely
Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
535600 Székelyudvarhely Villanytelep 4
400 RON Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna nőknek 2024.03.09 09:00 - 15:00
2024.03.10 09:00 - 15:00
Sepsiszentgyörgy
Olt
520027 Sepsiszentgyörgy Olt utca 6 szám
440 RON Elérhető Jelentkezem Információ
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székelyudvarhely
Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
535600 Székelyudvarhely Villanytelep 4
650 RON Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székelyudvarhely
Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
535600 Székelyudvarhely Villanytelep 4
650 RON Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Erika - Kriston Intim Torna nőknek

  Hálásan köszönöm a lehetőséget és az élményt , hogy részt vehettem a tanfolyamon . Maximálisan elégedett vagyok úgy a tartalom szempontjából , mint a tréner, Tünde csodálatra méltó élőadó képességével , sok sok humorral fűszerezve és megannyi megoldási lehetőséget kínálva . Mindenképp valóságos gyógyír ez a tanfolyam nem csupán a testnek , hanem a léleknek is , valahogy úgy , hogy “ amilyen dalt dúdol az elme , úgy táncol a szervezet” .

 • Kinga - Kriston Intim Torna nőknek

  Szuper jó volt a tréning, szellemileg, fizikailag egyaránt! Teljes erőbedobással indulok el a gyakorlás útján! :)

 • Csilla - Kriston Intim Torna nőknek

  Érthető, értékes információkat kaptam a tréning során. Szépen fel volt építve az üzenet, mind a lelki mind a fizikai vetületet illetóen. Élmény volt olyan trénerrel tanulni aki tapasztalt, érti a dolgát és megvan az a képessége, hogy a hatodik óra végére is ugyanazzal a lelkesedéssel és figyelemmel ad elő mint az első percekben.

 • Izabella

  Nagyszerű oktatóval sajátíthattam el ezt a csodálatos módszert. Nagy hozzájárulásnak érzem a nőiségem kibontakoztatásának folyamatában és az egészségem megőrzésében egyaránt. Kíváncsian várom a gyakorlás által tapasztalt eredményeket.

 • Réka - Kriston Intim Torna nőknek

  Tanulságos volt a képzés. Tünde nagyon érthetően, aprólékosan és humorosan vezetett be a női “lét” fejlődésébe úgy elméleti, mint gyakorlati szinten, hogy azóta is a hatása alatt vagyok (megjegyzem: stréber módban gyakorolok azóta is :))). Számomra nagyon sokmindent adott. Hozzátett az önismereti utamhoz, a nőiségem megismeréséhez. Hálás vagyok a lehetőségért, és a tudásért. Mindenkinek ajánlom az intim tornát!

 • Anna-Mária - Kriston Intim Torna nőknek

  Jól érthető, könnyen követhető képzésen vettem részt. Bár félve indultam neki, hogyan fogom "azokat" az izmokat beazonosítani, képzés végén megnyugodva távoztam, megtaláltam mit kell erősíteni. Külön köszönet a feszengésmentes, kellemes hangulatért.

 • Tímea Tünde - Kriston Intim Torna nőknek

  Tartalmas 12 órát töltöttem el a tréning alatt, megismerve a testem eddig ismeretlen funkcióit. A tréner szakszerűen vezetett be egy számomra teljesen új mozgás formába, kiváló érzékkel, tanulságos történetekkel. A tanfolyam által értékes információkat kaptam, ami könnyen beépítető a mindennapokba. Köszönöm a lehetőséget, szívesen ajánlom minden nő társamnak ezt a tanfolyamot.

 • Tekla

  Bár korábban ódzkodtam az intimtornától, vagy legalábbis semmi panaszom nem volt, ami indokolta volna, hogy elvégezzek egy tanfolyamot, most célzottan a gátizomerősítés miatt vettem részt, mert szülés előtt állok. Fantasztikus élmény volt, nemcsak a testemre tett vérpezsdítő hatása, de a lelkemre, a nőiségemre is: olyan szerveim létezését és megéreztem, amikről korábban fogalmam sem volt, s ebben hatalmas segítségemre volt a jó vezető, a képzelet, ugyanakkor az anatómiai ismereteim is bővültek. Hogy mennyire bizonyult hasznosnak, illetve mennyire gyakorlom kitartóan, az majd kiderül a szülőszobán, néhány hónap múlva... :-)

 • Katalin - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyszerű élmény volt, testi-lelki átprogramozásként éltem meg.

 • Nikoletta - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hálás vagyok! Lenyűgöző ahogyan Tünde végigvezetett a saját lelki egészségünk eléréséhez vezető úton. Abszolút rá tudtam hangolódni, annak ellenére, hogy kétes érzésekkel érkeztem. A torna meg csak hab a tortán! Kitartóan alkalmazom mindazt, amit sikerült elsajátítatni. Köszönöm :).

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?