Szétnyílt hasfal, rectus diastasis - 2017.12.07. -

Amikor már szétcinzározódott a hasfalad, akkor természetesen szükséges az izom helyreállítása, de miután nem azért nyílt szét, mert gyenge volt a hasizom, ezért nem elegendő annak a tornáztatása sem.

Szétnyílt hasfal, rectus diastasis

Tehát az ok nem a gyenge izom. Láthatsz olyan fotókat fitnesz oktatókról, akiknek rés található az egyenes hasizmai között. Szétnyílt az izom, pedig nekik erős volt már a hasizmuk a várandósság előtt is, tehát nem a gyenge izom volt az ok. Természetesen a funkcióra alkalmas izom fontos, hasznos, elkerülhetetlen a felépüléshez, de nem elegendő.

Sajnos van etikátlan oktató, aki a módszeremhez kifejlesztett nevet be akarta vinni a hasizom oktatásába. Nem véletlen van a Kriston Intim Torna Trénerképzés, hiszen nem tanulható meg a módszerem továbbadása egy 12 órás tanfolyamról, könyvből meg pláne nem.

Inkorrekt, amikor egy hasfal regenerálást tanító, intimtorna név alatt gátizom szorítgatást akar pluszba eladni. Mit okoz vele? Maga sem tudja, de előrelépést biztosan nem.

Miért is fontos a Kriston Intim Torna módszer tanfolyami anyagát átélni tiszta forrásból, szétnyílt hasfal esetén?

- Segítünk azon érzelmek leoldásában, amik miatt szétnyílt a hasfal.

- A hasfal kapcsán újabb negatív érzelmek keletkezhettek, amiket szintén törekszünk leoldani.

- Komoly hasfali regenerálódást segítünk a gyakorlatokkal, melyek nem helyettesítik a hasizom gyakorlatokat, az azokat oktató tréninget.

- Az intim torna elsajátítása során körülbelül 300, egyre összetettebb gyakorlatot sajátíthatsz el, amik egyre nagyobb agyterületet mozgósítanak. Ez újabb ránk aggatott érzelmet szabadít föl.

- Az egyénre szabott gyakorlatok hatására a gátizom vastagsága megnő, és nagyobb zárást ad a szeméremcsontoknál, és csökkenti az egyenes hasfal között futó kötőszövetre ható terhelést.

- A Kriston Intim Torna Tanfolyam hatásának átélése, majd a Kriston gyakorlatok végzése, maradandó pozitív hatásokat hoz létre a női lélekben, ami megváltoztatja a kötőszövet tónusát. Mindezek együttes hatása adja a legjobb eredményt, így regenerálódhat a hasizom mellett a széthúzódott kötőszövet.

Örömteli mozgástanulást,

Andi

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?