Mi is az a Kriston Fitness? - 2018.02.23. -

A női test sok része igényli az igényes testedzést. Szeretnénk zsírt égetni, feszesebbé tenni a combunkat, popsinkat, hasunkat, mellünket, karbantartani a gerincünket, megerősíteni a gátizmokat, fiatalosabbá tornáztatni az arcot, és a szemizmokat. Nem tudom más hogyan van vele, nekem erre nem jut időm.

Mi is az a Kriston Fitness?

Ezért kezdett hiányozni az a torna, amit 1986 óta tartottam, és a várandósságaim alatti szünetet leszámítva vezettem 14 évvel ezelőttig, legutóbb Rákoskeresztúron. Azóta sem tudtam annyira jókat edzeni, és a taníványaim sem találtak az enyémhez hasonló tornát. Született hanganyag, könyv, videófilm, dvd a Testerform tornámból, aminek szellemiségét mutatja a mottója: Kívül formál, belül óv!

Próbáltam én itthon edzeni, de azért az nekem nem annyira intenzív. A legdurább volt, amikor a saját dvd-mre tornáztam.

A Kriston Intim Torna tréningjeimen gyakran hangzott el kérdésként, hogy hol találhatnak olyan tornát, ami úgy védi őket fitness közben, ahogy azt a női-, urológiai- és emésztőszervek védelme szempontjából szükséges. Ezért úgy döntöttem, hogy mostantól olyan komplex, teljes testre ható tornát fogok tartani, aminek velem együtt sok nő örülhet.

A Kriston Fitness torna abban tér el a többi mozgástól, hogy a Kriston Intim Torna oktatása során nyert tapasztalatokat mind beépítettem az edzésbe. A nők nagy része panaszolta el, hogy edzés közben elcsöppen a vizeletük, előbújik az aranyér, lesüllyed a méh, hólyag, levegő jut a hüvelybe. Ezekért nem csupán a gyenge zárózizom a felelős, hanem a női szervezetre károsan ható mozgás is. Magam is végeztem ilyen edzéseket, hiszen 10 éves koromtól sportoltam, és természetes volt a férfi edzőim részéről, hogy külön nem figyeltek a női szervek védelmére. Edzés közben ugráltunk, rázkódtunk, préseltünk, károsan terheltük a záróizmokat, súlyzóval edzettünk, és ezeket még kombináltuk is.

Sajnos már nincs a TF-en Nemzetközi Sportkonferencia, de éveken kersztül volt szerencsém találkozni a szakemberekkel, és előadásaim során visszajezést kapni tőlük, melynek egyik megdöbbentő eredménye volt, hogy az egyes fitness tanárok több intim tünettől szenvednek, mint az átlag mozgást kedvelő. Az ok abban keresendő, hogy a női testre károsan ható mozgásokat ők gyakrabban végzik.

A sport, mint a mai kor fizikai munkája, gyakorta szándéktól függetlenül kárt okozhat. Az aranyérrel küzdő nők 38%-a mondta el, hogy nekik éppen fitness végzése közben jelentkezett a végbél környéki vénatágulat először, vagy akkor növekedett. Sporttudományi, urológiai, nőgyógyászati konferenciákon mutattam be, hogy a nők harmada tapasztalja rázkódás, ugrálás közben a vizelet elcsöppenését, melynek oka a gyenge medencefenéki izomzaton túl, a női testre káros mozgás. A Szent Rókus Kórházban végzett műszeres mérésekkel igazoltam, hogy ténylegesen olyan erős préseléseket végez gyakorta egy nő fitness közben, ami olyan belső nyomást hoz létre, mint amilyet székrekedésnél élünk át, amiről köztudott, hogy aranyeret okozhat.

A Kriston Fitness különleges hatása közé tartozik, hogy hormonstimuláló hatású, és pszichoszomatikus előnyökkel jár. A Kriston Fitness sok elemében eltér a fitnesz piacon lévő tornáktól. Miközben minden testrészünk megkapja a neki kijáró edzésingert, és csurog rólunk a veríték, az igényes mozgás során biztosak lehetünk abban, hogy gondsokodik a hasi szerveinkről, a záróizmainkról, és mindeközben kozmetikai tornát is tartalmaz. Komplex hatás másfél órában, tetőtől talpig, kívül és belül érezhető, látható!

Helyszín: Korsztolányi Dezső Gimnázium. 1. ker. Attila út 135. lány tornaterem

Időpont: 2018. március 8., 18.30-20.00-ig

Tanfolyami ár: 8 alkalom/18.000 Ft, vagy alkalmanként 2500 Ft.

Jelentkezni ezen az oldalon keresztül tudsz rá! -> Kriston Fitness jelentkezés

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?