Bátyai Gáborné Éva

Telefonszám: 06 70 338 56 97

Jánoshalma, Jánoshalma és környező városok
Magyarország 6440 Jánoshalma , .


Császártöltés, Császártöltés
Magyarország 6239 Császártöltés , .
Soltvadkert, Soltvadkert
Magyarország 6230. Soltvadkert , Művelődési Ház

A Kriston Módszer és én

Bátyai Gáborné Kiss Tamás Éva vagyok. Jánoshalmán lakom. A tréningjeimet Jánoshalmán és környékén ill. vidéken, ahol szerveződik csoport, tartom.

17éve a Testnevelő tanárok Nemzetközi Konferenciáján találkoztam  Kriston Andreával, a Kriston Intim Torna módszer kidolgozójával.  Ott az előadás után megrohamoztuk Andreát a kérdéseinkkel. Megtudtuk, hogy trénereket képez.  Alig vártam. Az elsők között végeztem.  Azóta 450 ember volt nálam tréningen. Hálás vagyok a sorsnak, mert  olyan DOLOGHOZ juttatott el Andrea, ami nélkül sokkal szegényebb lennék.  A rejtett izmok gyengeségéből adódó probléma, ezek pszichoszomatikája  minden embert érint ha bevallja, ha nem.  

Bármilyen tréninget, foglakozást csak úgy tartok, ha kipróbálom magamon, és megtapasztalom  a jótékony  hatásait.  Úgy van értelme,ha szívből adja  az ember, amit tud. A  módszer óriásit segített és segít rajtam.  De az az öröm,amit a sok hálás résztvevő  okoz nekem, mert megtapasztalja, hogy szuper  ÉRTÉKHEZ jutott,  az a szakmámban a csúcs.

Nem szoktam rábeszélni senkit a foglalkozásaimra. Meg kell, hogy érjen az elhatározás mindenkiben. De ezt a módszert   MINDENKINEK  minnél előbb ajánlom!  Nagyon köszönöm Kriston Andreának, hogy a csapatában  tevékenykedhetek ebben a világon egyedülálló  témában.

Néhány tapasztalat a hálás résztvevőktől: Volt már tizenhárom éves vidéki kislány, akinek „nem csorog be” sem éjjel sem nappal.70 éves néni, aki örömmel hívott fel, hogy megjárta Budapestet és Kecskemétet betét nélkül. Prosztata problémákkal küszködő férfi, akinek vizeletürítési nehézségei megszűntek és az aranyere is elmúlt. Egy másik hölgy, aki kétszeri hólyagfelvarrás után nem ért el olyan eredményt, mint 3 heti tornával. Sportoló lány, aki örömmel közölte, végre végig tudja játszani a meccset, mert nem kell közben „kimennie”. Más: „Ma már nyugodtan tüsszenthetek!” De van, aki egyszerűen csak közli velem: „Elmúltak a problémáim és a szexuális életem is megszépült”.

Számomra a legmeghatóbb vélemény: ”Itt van előttünk a csoda, csak élni kell vele”.

A foglalkozásokat helyben (Jánoshalmán) és érdeklődés esetén vidéken is tartom!

Kívánok minőségi életet Mindenkinek!

„Ami rajtad múlik az megvalósítható!”

Bátyai Gáborné

06/70 338 56 97

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Jánoshalma
Jánoshalma és környező városok
6440 Jánoshalma .
65 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Jánoshalma
Jánoshalma és környező városok
6440 Jánoshalma .
65 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Dóra - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagy köszönet, a Kriston tornáért és nagy köszönet Évinek is, aki a legnagyobb szeretettel és tudása legjavával adta át e módszer tudományát. Sokat tanultam mind anatómiailag mind emberileg ezen a tanfolyamon. Családias hangulat és oldott légkőr volt végig. Bármit megkérdezhettünk. Mindenkinek szívből ajánlom. Dóri

 • Viktória - Kriston Intim Torna nőknek

  Fantasztikusan tartalmas hétvégén vagyunk túl. A tréning két napján tökéletesen tudtam önmagamra, csoporttársaimra valamint az elsajátítandó tudásra figyelni. A trénerünktől teljes elfogadást, segítséget és odafordulást kaptunk. Maga a torna egy fantasztikus lehetőség, hogy figyeljünk önmagunkra, a testünkre, nőiességünkre. Felhívja a figyelmet önmagunk szeretetére, megismerésére, elfogadására és hogy ne kössünk alkut a a korral és élethelyzetekkel járó nehézségekkel, hanem a megismerés és megértés segítségével tegyünk testi lelki egészségünkért, nőiességünkért, frissességünk megőrzéséért.

 • Csilla - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem ezen a belső utazáson. Izgalmas volt mind két alkalom, és roppant inspiráló. Mindenképp fogom csinálni a tornákat, és a lelki békémmel is komolyabban elkezdek foglalkozni. Nagyon tetszett, hogy nem csak kizárólag az izommunkáról beszélünk, hanem az esetleges problémák lelki vonatkozásairól is. Hálás vagyok a tréningért, és trénerünkért egyaránt. Nagyon köszönöm.

 • Edit - Kriston Intim Torna nőknek

  Kiss Tamás Évát választottam oktatómnak. Szívből ajánlom mindenkinek, mert szakmailag felkészült és folyamatos tudásvágy mozgatja a lelkesedését. Aki nála végzi el a tanfolyamot azzal nemcsak megszeretteti, hanem ösztönzi is, hogy az élet mindennapjaiba beiktassa a tornát. A nöiesség ápolása, egészségügyi kockázatok megelőzése, javítása érdekében ajánlom mindenkinek! Rövid időn belül érezhető a hatása! Bátran kezd el a változást, hogy boldogabb irányba változhass!

 • Eliza - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon kedves és segítőkész volt velem, jól elmagyarázott mindent és odafigyelt, hogy jól tanuljak meg mindent. Nagyon hasznos dolgot sajátítottam el. Köszönöm, hogy résztvehettem rajta.

 • Anita - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon kellemes társasággal, kiváló oktatóval találkoztam. Nagyon alapos, mindenre kiterjedő oktatást kaptam.

 • Tímea - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Éva nagyon jó előadó, Mindenkinek csak ajánlani tudom. B-K T

 • Tínea - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon köszönöm , szükségem volt a torna helyes elsajátítására a méh eltávolítás műtétemet követően. Nagyon jól érthetően begyakorolva tanulhattam meg tőled Éva, jól éreztem magam a tanfolyam alatt bizalommal fordulok ezután is hozzád , kérdéseimmel! Puszi Timi

 • Édua - Kriston Intim Torna nőknek

  Fantasztikus 2 nap volt. Évi profi tréner, teljes mértékben sikerült megértenem és megélnem a torna lényegét, értelmét. Kötelezővé tenném mindenkinek :) A tréning óta tornázom is, a cél, hogy mindennapjaimba beépítsem, hogy ugyanolyan rutin legyen, mint pl. egy kávé reggel.

 • Gabriella - Kriston Intim Torna nőknek

  Éva nagyon kedves volt, időt fordított a személyes, közvetlen kapcsolat kialakitására is. A gyakorlatokat mind elvégezve, magyarázva, ábrázolva lelkiismeretesen megmutatta, vicces példákkal megjegyezhetővé tette. Köszönöm a lehetőséget, a segítséget

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?