Bátyai Gáborné Éva

Telefonszám: 06 70 338 56 97

Jánoshalma, Jánoshalma és környező városok
Magyarország 6440 Jánoshalma , .


Császártöltés, Császártöltés
Magyarország 6239 Császártöltés , .
Soltvadkert, Soltvadkert
Magyarország 6230. Soltvadkert , Művelődési Ház

A Kriston Módszer és én

Bátyai Gáborné Kiss Tamás Éva vagyok. Jánoshalmán lakom. A tréningjeimet Jánoshalmán és környékén ill. vidéken, ahol szerveződik csoport, tartom.

17éve a Testnevelő tanárok Nemzetközi Konferenciáján találkoztam  Kriston Andreával, a Kriston Intim Torna módszer kidolgozójával.  Ott az előadás után megrohamoztuk Andreát a kérdéseinkkel. Megtudtuk, hogy trénereket képez.  Alig vártam. Az elsők között végeztem.  Azóta 450 ember volt nálam tréningen. Hálás vagyok a sorsnak, mert  olyan DOLOGHOZ juttatott el Andrea, ami nélkül sokkal szegényebb lennék.  A rejtett izmok gyengeségéből adódó probléma, ezek pszichoszomatikája  minden embert érint ha bevallja, ha nem.  

Bármilyen tréninget, foglakozást csak úgy tartok, ha kipróbálom magamon, és megtapasztalom  a jótékony  hatásait.  Úgy van értelme,ha szívből adja  az ember, amit tud. A  módszer óriásit segített és segít rajtam.  De az az öröm,amit a sok hálás résztvevő  okoz nekem, mert megtapasztalja, hogy szuper  ÉRTÉKHEZ jutott,  az a szakmámban a csúcs.

Nem szoktam rábeszélni senkit a foglalkozásaimra. Meg kell, hogy érjen az elhatározás mindenkiben. De ezt a módszert   MINDENKINEK  minnél előbb ajánlom!  Nagyon köszönöm Kriston Andreának, hogy a csapatában  tevékenykedhetek ebben a világon egyedülálló  témában.

Néhány tapasztalat a hálás résztvevőktől: Volt már tizenhárom éves vidéki kislány, akinek „nem csorog be” sem éjjel sem nappal.70 éves néni, aki örömmel hívott fel, hogy megjárta Budapestet és Kecskemétet betét nélkül. Prosztata problémákkal küszködő férfi, akinek vizeletürítési nehézségei megszűntek és az aranyere is elmúlt. Egy másik hölgy, aki kétszeri hólyagfelvarrás után nem ért el olyan eredményt, mint 3 heti tornával. Sportoló lány, aki örömmel közölte, végre végig tudja játszani a meccset, mert nem kell közben „kimennie”. Más: „Ma már nyugodtan tüsszenthetek!” De van, aki egyszerűen csak közli velem: „Elmúltak a problémáim és a szexuális életem is megszépült”.

Számomra a legmeghatóbb vélemény: ”Itt van előttünk a csoda, csak élni kell vele”.

A foglalkozásokat helyben (Jánoshalmán) és érdeklődés esetén vidéken is tartom!

Kívánok minőségi életet Mindenkinek!

„Ami rajtad múlik az megvalósítható!”

Bátyai Gáborné

06/70 338 56 97

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2024.06.15 14:00 - 20:00
2024.06.29 14:00 - 20:00
Jánoshalma
Jánoshalma és környező városok
6440 Jánoshalma .
50 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Jánoshalma
Jánoshalma és környező városok
6440 Jánoshalma .
65 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Jánoshalma
Jánoshalma és környező városok
6440 Jánoshalma .
65 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Csilla - Kriston Intim Torna nőknek

  Szinte csak repült az idő a torna ideje alatt. Szuper volt a hangulat és rendkívül hasznos. Ott is izomlázam volt utána, ahol nem is gondoltam, hogy lehetséges.

 • Andrea - Kriston Intim Torna nőknek

  Hétvégén vettem részt Bátyainé Éva által tartott tréningen. Nagyon jó hangulatban telt, sok-sok hasznos információt kaptunk olyan témákban, amik sajnos még ma is tabuk, nem beszélünk róluk, pedig , mint kiderült, így, vagy úgy, de mindenkit érintenek. Köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem, igyekezni fogok a tanultakat jól elsajátítani, meggyőződésem, hogy mindannyiunknak hasznára, egészségére válik a hétvégi kurzus. Köszönöm Évának a lelkesedését, a közvetlenségét és a tenni akarását. Jól éreztem magam, sokat tanultam :) Köszönöm.

 • Bettina - Kriston Intim Torna nőknek

  A Kriston Intim torna nagyon hasznos volt számomra, sokat tanultam. Azóta mindennap végzem a tornagyakorlatokat. A tréner nagyon kedves, barátságos és mindenben segítőkész volt. Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a tréningen. Csak ajánlani tudom mindenkinek. :)

 • Nóra - Kriston Intim Torna nőknek

  A tréning során olyan szerteágazó tapasztalatot is kaptunk a tudás mellé, ami egy egész szemlélet változást is magába foglalt. Köszönöm szépen a tudást, tapasztalatot és azt az élményt, ami itt történt a testemmel, lelkemmel egyaránt.

 • Szilvia - Kriston Intim Torna nőknek

  Igazán tartalmas, elméleti és gyakorlati ismeretekkel teli két délután volt. Kellett egy kis idő, amíg ,,leülepedett" bennem a sok-sok információ. Újra ráébresztett Évi közvetlen, felszabadult, rutinos előadásmódja arra, hogy bármennyi idősek is lehetünk, de életünk végéig NŐK vagyunk és milyen módon tudjuk ezt megélni, megóvni testileg-lelkileg. Köszönöm a lehetőséget és hogy ezt Vele és ezzel a szuper csapattal élhettem át!

 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna nőknek

  Élményként éltem meg a hétvégi tanfolyamot. Éva lelkesen, magával ragadóan adta át a tudását a csoportnak, nagyon közvetlen légkör alakult ki. A módszer nagyon tetszik, annyira jó volt "felfedezni magamat". Jó érzés volt szembesülni azzal, hogy a gyakorlatok a testemre hatottak, de közben lelkileg is feltöltődtem, mintha kicseréltek volna. Évának köszönöm szépen, hogy elindított a változás útján. Most a tanfolyam után, az új tudással erőt, inspirációt kaptam, hogy tegyek magamért, az egészségemért minden téren. Szerintem ezt a módszert mindenkinek meg kellene ismerni.

 • Erika - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem ezen a tréningen. Évát régóta ismerem, bármilyen problémában segít, amit tornával javítani lehet. Örültem, hogy ismét lehetőségem adódott tanulni tőle. Azt élveztem magyarázataiban, hogy szemléletesek, el tudtam képzelni, mit, hogyan csináljak. A találó elnevezésekkel könnyebben bevésődött a gyakorlatsor. Emellett rengeteg hasznos jó tanáccsal látott el minket. Csinálni fogom a tornát, mert jól akarom magam érezni a bőrömben, és a problémákat így akarom megelőzni! Még egyszer köszönök mindent!

 • Ágnes - Kriston Intim Torna nőknek

  Egy értékes , hangulatos tréningen vehettem részt ami már a tanulásomon és alkalmazásomon múlik a további egészségem megtartása , javítása érdekében. Köszönöm és hálás vagyok tréneremnek Kiss Tamás Évának !!!

 • Ilona Erzsébet - Kriston Intim Torna nőknek

  Az együtt töltött két nap nagyon sokat adott nekem. A vezetőnk, Éva nagyon gördülékenyen, érthetően, szemléletesen mondta és mutatta a gyakorlatokat. A ki-és belégzés összehangolása az izmok mozgatásával nem is olyan egyszerű. Ezt nekem is meg kellett érezni. Pedig az anatómiát tudom :)) talán :)) Nagyon kellemesen és alaposan kigyakoroltuk az egyes mozdulatokat, tornasorokat. Azóta "jó tanulóként" szorgalmasan gyakorlok, több-kevesebb sikerrel és remélem, annál jobb eredménnyel. Köszönet mindenkinek, akik azon dolgoztak, hogy mindezt nagy örömmel elmondhassam! Dr. Gyöngyösi Ilona gyermekorvos Bácsalmásról

 • Henrietta - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hasznos volt számomra a tréning. Hólyag sérv, végbél sérv műtét után sem érzem jól magam. Nagyon bízom, hogy hatásos lesz. A tréning jó hangulatban telt, a tréner közvetlen, nyitott személyiség. Azóta minden nap végzem, jelenleg iszonyú izom lázam van, de bízom benne, hogy javul az állapotom.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?